Nachtleven op Cyprus

In de meeste grote badplaatsen op Cyprus heeft u over uitgaansmogelijkheden niet te klagen, maar Ayía Nápa, Limassol en Larnaca hebben het grootste aanbod.

Ayía Nápa

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Ayía Nápa kent een uitgebreid en gevarieerd nachtleven, waarin voor eenieder wel iets leuks te vinden is. In de zomermaanden wordt het uitgaansleven gedomineerd door Britse en Scandinavische jongeren, waarvan het merendeel elke avond de nodige alcoholische dranken naar binnen giet. Het centrum van het nachtleven vindt u op het plein bij het klooster. Een populaire bar en tevens één van de grootste in de plaats is de Bedrock Inn, een bar met een flintstones thema, waar vroeg op de avond kinderen ook welkom zijn. In Ayía Nápa zijn veel Engelse en Ierse bars te vinden en enkele die zich specifiek op het Scandinavische publiek richten. Ook lounge bars zijn populair. Enkele voorbeelden zijn de Guru Bar Jello en Liquid Bar. Wanneer u liever uw avond op de dansvloer doorbrengt heeft u eveneens ruim keuze. Populaire clubs zijn The Castle Club, die al meerdere jaren tot de 100 beste clubs ter wereld behoort, Club Piazza voor de reggaeliefhebbers en de luxe Soho Club.

Limassol

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Voordat Ayía Nápa dé uitgaansbestemming van Cyprus werd, voerde Limassol op dat gebied de boventoon. Nog altijd vindt u hier een gevarieerd uitgaansaanbod, al gaat het er over het algemeen wat rustiger aan toe dan in Ayía Nápa. Populaire clubs zijn The Basement, Senso Sesto en Replay, waar u alleen Griekse muziek zult horen. Behalve grote clubs, vindt u in Limassol ook vele bars en diverse Engelse pubs.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Noord-Cyprus

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het beste uitgaansleven in het Turks-Cypriotische gedeelte van het eiland vindt u in Kirenia. Eén van de grootste en populairste clubs is Mansion. De club heeft een indoor en een outdoor club. De outdoor club bevindt zich bij Cornaro beach en biedt plaats aan 4000 mensen. Een andere populaire uitgaansgelegenheid is Park Malika dat ook in Kirenia gelegen is. Ook geliefd is de Escape beach bar.

Larnaca

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Larnaca heeft een zeer groot aanbod aan cafés, bars en clubs. U zult dus altijd wel een plek vinden die u bevalt. Twee clubs onder één dak vindt u bij Encounters, waar Club Deep garant staat voor R&B en house muziek, terwijl het in Topaz wat meer relaxt is. Eén van de populairste clubs in Larnaca is Geometry, die in retro stijl ingericht is, waardoor het lijkt alsof u een club uit de jaren 60 binnenstapt. Ook in Club Circus zult u een prima avond beleven. De muziek is een mix van Griekse en Engelstalige nummers.